Klein team. Grootse prestaties.

Creatief, enthousiast en pragmatisch. Wat heb je nodig om effectieve en onderscheidende communicatie te maken? Creativiteit natuurlijk. De wil om te scoren. En een pragmatische instelling. Maar ook de nodige technische en design skills. Voeg daar ruim 30 jaar ervaring aan toe en maak kennis met van Reijn creative studio.

C R E A T I E V E P A R T N E R S

Daan van Reijn

Daan van Reijn

Daan startte zijn loopbaan bij VK in Rotterdam en werd Art Director en studio manager bij Publi Design (Publicis Groupe). Werkte vervolgens als freelancer voor zowel reclamebureaus als eigen klanten. Startte samen met Pascale in 1999 het communicatiebureau Rediscover wat in 2011 fuseerde tot bureau CieremansVanReijn. Tilde in 2015 als uitgever de Haagse glossy LEVEN! Magazine naar een hoger niveau. Na 11 jaar eigenaar en creatief directeur en partner bij CieremansVanReijn is het nu tijd voor mooie, nieuwe uitdagingen en stapt vol energie samen met Pascale in Van Reijn, Creative studio. Met nieuw elan, effectiviteit, passie en een hoop ervaring.
Wat biedt Daan je zoal? Een scherpe blik en een snelle, pragmatische en analytische werkwijze. Hij is conceptueel sterk en beheerst een uniek talent voor filmen, video’s en dronen. Werd bekroond tot beste droner van Nederland. Hij helpt jouw media performance op de eerste plaats te zetten. Met effectieve online campagnes is hij resultaatgedreven, betrokken & innovatief met de focus op jouw groei. Kortom een razendsnelle creatieve duizenpoot!
MailInstagramLinkedinVimeoYouTube
Pascale van Reijn

Pascale van Reijn

Pascale volgde haar opleiding aan de Royal Academy of Arts, waar zij grafisch & typografische vormgeving en fotografie studeerde. Zij begon haar loopbaan als stagiaire bij Equipe Arts United, een reclamebureau gericht op pharma. Werkte daarna als Junior Artdirector bij Action In Marketing in Amstelveen, na twee jaar vertrok zij naar Euro RSCG Bikker en vervolgde zij haar carrière als Art Director bij Zwiers & Partners in Rotterdam. Bij Publi Design kreeg zij de creatieve leiding en begon met Daan het reclamebureau Rediscover om vervolgens partner te worden bij CieremansVanReijn. En keert nu samen met Daan terug naar haar roots met Van Reijn, Creative studio. Pascale is een multi talent en pakt elke opdracht met veel bezieling aan. Van conceptontwikkeling en vormgeving tot aan fotografie.
Werken met Pascale is een verademing. Ze zit boordevol ideeën en is een snelle beelddenker. Daarnaast beschikt ze over een uniek talent voor fotografie. Of het nu zakelijke shoot of fotografie voor gebiedspromotie of vastgoedcampagne is, alles is haar toevertrouwd. Kijk maar eens op www.pascalevanreijn.nl
MailInstagramLinkedinVimeo

Van Reijn, creative studio. Jaren ervaring, jong van geest. Wij maken écht werk van je merk.

Resultaat is nooit ver weg.